Jan P. Ljusterdal – Amunds Saga

Denna e-bok har för mig varit väldigt speciell, och på ett annorlunda sätt stuckit ut från mängden. Anledning: Jag har varken lånat den, eller köpt den, eller fått den av en vän. Jag FICK DEN AV FÖRFATTAREN. Det är helt sjukt, men faktiskt helt sant!

Vi följer de båda vikingarna och kusinerna Amund Ragnarsson och Björn Oddsson genom ett fartfyllt äventyr runtom i världen. När pojkarna knappt fyllt tolv bränns deras hemby Håge ner och de tar sin tillflykt till handelsstaden Kivik. Där träffar de byns hövding Ivar, en man som man inte riktigt kan veta säkert var man har. När de precis blivit myndiga tvingas de åter fly. Denna gång över Kattegatt mot Jylland. Sedan vidare till Rom…

Jan Ljusterdal är en fantastisk författare! Jag menar det. Det enda minus jag kan hitta är att mellanrum och bokstäver enstaka gånger försvunnit, annars ser jag bara rent, gyllene guld. En solklar nia.

Boken är utgiven av förlaget Robolingua i början av det här året.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Följ Jan här: Twitter | Instagram | Facebook | LinkedIn

Annonser

7 thoughts on “Jan P. Ljusterdal – Amunds Saga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s